Titanium Wars Друштвена Игра

  • Број на играчи: 3-4
  • Времетраење:  60-90 мин
  • Вoзраст: 12+
  • Издавач: IELLO

Кога се впуштале во Лимбо на работ на галаксијата, извидниците пронашле нова форма на енергија: Титаниум. Првите експерименти покажаа дека може да ги потисне границите на технологијата, па дури и да отвори нови хоризонти за човечките способности. Оваа вест беше повеќе од доволна за да ја поттикне алчноста на најголемите фракции на човештвото. Секој од нив испрати флоти за да ги преземе блиските планети каде што титаниум е изобилен – па дури и се чини дека е во постојана експанзија.

Од тој момент, вооружените конфликти требаше да се случат, а оваа војна ќе се реши само со контролирање на наоѓалиштата на Титаниум…

1,990 ден

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.