ЧУДНА ШУМА Розевата планета

Only in Macedonian language.

од Мирко Попов и илустрации на Нита Муча

„Розевата планета“ е сликовница (па дури би можела да се нарече и стрип-сликовница) која раскажува стихувана приказна за малиот космонаут во потрага по Розевата планета, на која сѐ е розево, слатко и мирисно.

Сликовница за мали и големи, оние со соништа за далечни планети и подобри светови.

  • Формат: 205 х 205 мм
  • Повез: мек со клапни
  • Број на страници: 28
  • ИСБН: 978-608-4938-06-4

300 ден

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.