Чудесниот свет на буквите

  • Автор: Жорди Сиера и Фабра
  • Возраст: 9+ 
  • Година на издавање: 2023
  • Број на страни: 233
  • Јазик: Македонски

550 ден

Опис

Вирхилио не сакаше да чита. Не, не – Вирхилио мразеше да чита. Арно ама, еден

ден немаше друг избор. Се разбира, го принудија. Се разбира, учителката го принуди.

Немаше каде. И, згора на тоа, мораше да се сретне со писателот. Но, не знаеше дека овој

ден ќе биде почеток на неговиот нов живот.

Некои книги се портал што води во фантастичниот свет. Само треба да ги најдете.

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.