Clementoni Едукативна Игра сложувалка Свет “Montesori The World” (4+год.)

  • Едукативна игра преку базирана на Montesori методот, развиена и тестирана во соработка со Montessori експертите.
  • Сетот содржи глобална мапа на светот која треба да биде пополнета со плочки со имињата на континентите
  • Исто така содржи и картички со мали слики на животни и знамиња кои треба да се асоцираат со содветните земји на картата.
  • Содржи упатство со препораки и факти во врска со играта
  • Сетот содржи празна подлога во вид на мапа на светот, 7 картички со имиња на континенти, 7 картончиња во вид на континенти, 42 мали фотографии со светските чуда, 6 тагови со имиња на океани и мориња, картичка за проверка, упатство.

1,290 ден

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.