Clementoni Mechanics Labaratory Crawler Trtactor

  • Забавен научен сет од областа на механиката со кој ќе креирате трактор гусеничар задвижуван од електричен мотор, но и други 20 модели.
  • Преку 200 компоненти за креирање на 20 модели, и секако такторот кој има и дополнителна земјоделска опрема и истиот се движи со електромотор со помош на механичка трансмисија.
  • Во сетот се содржани – запчаници, гасеници, трансмисиски модул, панели и делови за градба на електричен мотор,
  • Превземете апликација за IOS или андроид која ќе ви помогне во процесот на креирањето на моделите.
  • Во прилог е и богато илустрирано упатство кое децата ги води чекор по чекор во создавaњето на механичките креации.
  • Произведено во Италија и одобрено од Science Museum.
  • Димензии – 45,10 х 31,10 х 07 цм.

8+год

1,890 ден

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.