Clementoni Mechanics Labaratory Јуниор Инсекти

  • Фантастичен сет од областа на механиката за деца од 6 години со помош на кој може да се креираат 3 различни конструкции на инсекти: пајак, полжав и скакулец.
  • Преку 130 различни компоненти со помош на кои може да создадете подвижни креации со помош на влечење или клик механизми.
  • Во функција на развој на моторика, координација, логика и креативност кај децата.
  • Во прилог е и богато илустрирано упатство кое децата ги води чекор по чекор во создавaњето на механичките креации.
  • Произведено во Италија.
  • Димензии – 6 х 20 х 20 цм.

6+год

1,090 ден

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.