Што е IQOS?

 

 

IQOS е алтернатива на цигарите базирана на иновативната HeatControl™ технологија која го загрева тутунот, наместо да го согорува и притоа не создава чад или пепел, а испушта значително помалку непријатни мириси.

 

 

Што добивате?

  1. Повик од IQOS експерт во првиот час од пополнувањето на контакт формата*
  2. Испорака до Вашиот дом или подигање од некоја продажна IQOS локација

* Секој ден во периодот од 10:00 – 22:00

    САКАШ ДА ДОЗНАЕШ ЗА IQOS?

    Пополнете ја контакт формата и Ваш личен IQOS експерт ќе Ве води низ процесот.