Најдобри подароци за деца

Подарувањето на подароци за деца е едно од најзабавните нешта што може да го направиме. Со разновидноста на играчки и производи што ги имаме на нашата страна, не е тешко да најдете играчка што ќе го израдува твоето дете или детето на твоите блиски, дури и ако имате ограничен буџет. Еве неколку идеи за подароци за деца .

 

СТУДИО ЗА МАНИКУРА “NAIL ART STUDIO” (7+г.)

SHOP NOW

 

CLEMENTONI SCIENCE СУПЕР МИКРОСКОП 8+

 SHOP NOW

 

ИНТЕРАКТИВНА  МАСИЧКА (12+МЕС.)

 

SHOP NOW

 

LAPTOP ANIMAL FRIENDS” (09-36 МЕС.)

SHOP NOW

 

SCIENCE AND PLAY ЕЛЕКТРО ЛАБАРАТОРИЈА (8+г.)

SHOP NOW

 

SCIENCE AND PLAY NASA MARS EXPLORATION (8г+)

        SHOP NOW

 

BABY ИНТЕРАКТИВЕН ГЛОБУС “MY FIRST GLOBE” (3г+)

 

SHOP NOW

 

DRAGON PUSH ДЕТСКИ ТРОТИНЕТИ 2+г

SHOP NOW

 

SCIENCE AND PLAY ХЕМИСКА ЛАБОРАТОРИЈА 150 (8+ГОД.)

SHOP NOW

 

САДОВИ ЗА СОРТИРАЊЕ НА ПАЗЛИ

      SHOP NOW

 

CRAZY CHIC СЕТ ЗА ТЕТОВАЖИ “CRAZY TATOO” (6+ГОД.)

SHOP NOW

CLEMENTONI ПОДЛОГА ЗА СОСТАВУВАЊЕ ПАЗЛИ “PUZZLE MATH”

SHOP NOW