Clementoni Baby Интерактивен Глобус “My First Globe” (3god+)

  • Едукативен интерактивен глобус со истакнати континенти и тагови со животни за да научиме за нивните живеалишата.
  • Со поставување на сликичката-тагот со животните во електронскиот модул, во базата на глобусот, ќе добиеме многу информации за ова животно и неговите навики.
  • Глобусот нуди и игра во вид на квиз каде што детето одговара на прашања со ставање на сликата со вистинското животно во модулот на глобусот.
  • Во забавниот мод се содржи игра во која треба да се спасат животните од загадувањето преку точни одговори на прашања.
  • Светлосните ефекти се интензивираат со зголемувањето на интензитетот на гласот.

2,590 ден

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.