НА ПОПУСТ
ЗАШТЕДИ 29%

MEDELA SAVE BAGS Кеси за замрзнување на мајчино млеко MEDELA Breast milk storage bags

Кеси за безбедно и хигиенско чување и замрзнување на мајчино млеко.

25 кеси во 1 пакувањеThe convenient way to store, carry and warm expressed breast milk, Medela breast milk storage bags are easy to use and hygienic.

25 pieces in 1 pack

986 ден

Опис

Pump & Save bags – кеси за замрзнување на мајчино млеко

Breastmilk storage bags (25 pcs)- Кеси за чување на мајчино млеко.

Кеси за безбедно и хигиенско чување и замрзнување на мајчино млеко.

Пумпата директно се става во кесата и се спречува губење и контаминација на млеко. Зазема помалку простор отколку чување во шишиња. Двојните ѕидови на кесата обезбедуваат долгорочно складирање. Претходно стерилизирани. се кеси идеални за собирање, чување и замрзнување на мајчино млеко со лесен конекторен адаптер за брзо и лесно складирање и се за еднократна употреба.

Патентот за затварање прави кислородна бариера што го заштитува мајчиното млеко не дозволувајќи тоа да ги загуби скапоцените хранливи материи. Дното на кесата е така направено за истата да може да стои исправено безбедно и самостојно.

Начин на употреба: Задолжително прочитајте го Упатството за употреба. Состав: надворешен слој од PET и внатрешен слој од LDPE филм. НЕ содржи Бисфенол-А (Bisphenol-A). Од хигиенски причини, производот не може да се врати по отворањето.The convenient way to store, carry and warm expressed breast milk, Medela breast milk storage bags are easy to use and hygienic.

At a glance

  • No leaks with double zip protection and double walls
  • No tearing, splitting or cracking with heat-sealed seams
  • Bags stand upright for easy handling and lie flat for storage
  • Transport pouch included to keep breast milk bags organised and clean
  • BPA free

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.