sVcareblends Growth Serum Масло за раст на брада sVcareblends Growth Serum Beard Growth Oil

Оваа комбинација на дерма ролер и серум е неверојатна за раст на здрава брада. Овој комплет е специјално направен за подобрување на еластичноста и живоста на кожата и за стимулирање на раст на брада. Серумот е направен за да го навлажни и нахрани влакното и да промовира стимулација на фоликулите.

30 млThis combination of dermal roller and serum is amazing for healthy beard growth. This kit is specially made to improve the elasticity and vitality of the skin and to stimulate beard growth. The serum is made to moisturize and nourish the hair and promote follicle stimulation.

30 ml

1,200 ден

Опис

Оваа комбинација на дерма ролер и серум е неверојатна за раст на здрава брада. Овој комплет е специјално направен за подобрување на еластичноста и живоста на кожата и за стимулирање на раст на брада. Серумот е направен за да го навлажни и нахрани влакното и да промовира стимулација на фоликулите.

Ролерот го поттикнува протокот на крв на третираната област на лицето, додека пак серумот дава витамини и хранливи материи кои се потребни за раст на брадата. Многу важно е што овој серум е направен од 100% природни и органски и масла и не содржи никакви хемикалии.

Овој ролер има големини на иглите од 0,30мм. Процесот не е болен, се изведува во домашни услови.
Го подобрува тонот на кожата и стимулира раст на влакно
Безбеден и безболен процес
Стерилизирајте ја главата на ролерот во раствор со алкохол ПРЕД и после секоја употреба.
Измијте го лицето по можност со природен сапун без хемикалии, парабени и бои
Почнете да го масирате лицето со ролерот во сите правци, овој ролер неможе да ја пробие кожата. Избегнувајте употреба на ролерот во пределот кај очите и устата. На предели на лицето каде што има акни или иритација на кожата
Нанесете од серумот за раст на брада.
Користете го ролерот максимум 2 пати неделно за оптимални резултати, додека пак серумот може да се користи секој ден, 2 пати дневно, наутро и навечер. Ролерот не смее да се дели со други лица. Тое е лично ваш ролер.
Серумот е направен од исклучиво 100% природни масла, без додаток на хемикалии, парабе и вештачки бои Подготвени за нова брада?This combination of dermal roller and serum is amazing for healthy beard growth. This kit is specially made to improve the elasticity and vitality of the skin and to stimulate beard growth. The serum is made to moisturize and nourish the hair and promote follicle stimulation.

The roller stimulates blood flow to the treated area of ​​the face, while the serum provides the vitamins and nutrients needed for beard growth. It is very important that this serum is made from 100% natural and organic oils and does not contain any chemicals.

This roller has needle sizes of 0.30 mm. The process is not painful, it is performed at home. Improves skin tone and stimulates hair growth Safe and painless process.Sterilize the roller head in a solution of alcohol BEFORE and after each use. Wash your face preferably with a natural soap free of chemicals, parabens and dyes Start massaging the face with the roller in all directions, this roller can not pierce the skin. Avoid using the roller in the eye and mouth area. On areas of the face where there is acne or skin irritation Apply from beard growth serum.

Use the roller a maximum of 2 times a week for optimal results, while the serum can be used every day, 2 times a day, morning and evening. The roller must not be shared with other persons. That’s your personal roller coaster. The serum is made from exclusively 100% natural oils, without the addition of chemicals, parabens and artificial colors Ready for a new beard?

 

 

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.