НА ПОПУСТ 20%

sVcareblends Secret woods Beard oil Mасло за брада sVcareblends Secret woods Beard oil Beard oil

Secret Woods е масло за брада кое е направено од 100% органкси ладно цедени масла, не содржи никакви хемикалии, силикони и парабен.
Направено за нега на влакното на брадата и кожата.

30 млSecret Woods is a beard oil made from 100% organic cold pressed oils, it does not contain any chemicals, silicones and parabens. Made for chin and skin hair care.

30 ml

560 ден

Нема на залиха

Опис

Secret Woods е масло за брада кое е направено од 100% органкси ладно цедени масла, не содржи никакви хемикалии, силикони и парабен.
Направено за нега на влакното на брадата и кожата.

Secret Woods има силен, малку сладок и опоен мирис. Земјена и дрвна слатка арома која потсетува на влажна почва.
Маслата од пачули, сандалово дрво и кедар се етеричните масла кои го даваат овој магичен мирис, а потпомагаат во спречување на паѓање на влакното, ја смируваат кожата, спречуваат инфекции, воспаленија и иритација.
Маслото исто така потпомага во раст на влакното.
Ја прави брадата уредна, мека и мазна.
Да се чува на собна температура и да не се изложува на сонце.
Маслото е термолабилно.
Пред употреба да се протресе.Secret Woods is a beard oil made from 100% organic cold pressed oils, it does not contain any chemicals, silicones and parabens. Made for chin and skin hair care.

Secret Woods has a strong, slightly sweet and intoxicating scent. Earthy and woody sweet aroma reminiscent of moist soil. Patchouli, sandalwood and cedar oils are the essential oils that give this magical scent, and help prevent hair loss, soothe the skin, prevent infections, inflammation and irritation. The oil also promotes hair growth. Makes the chin neat, soft and smooth. Store at room temperature and do not expose to the sun. The oil is thermolabile. Shake before use

Дополнителни информации

Пакување (ml, l)

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.