The Mind Extreme Друштвена игра

Mind Extreme функционира како The Mind, со играчи кои се обидуваат да играат карти од рака по растечки редослед – без да се консултираат едни со други! – за да можат да завршат одреден број на нивоа и да победат. Колку е повисоко нивото, толку повеќе карти имате во рака, но исто така и повеќе информации што треба да ги користите за време на играта.

Mind Extreme нуди покомплексен предизвик бидејќи сега наместо палуба картички од 1-100, имате по две палуби со број 1-50. Сега ќе имате две купови за отфрлање во игра, со карти од едниот куп  што треба да се играат во растечки редослед, а картичките од другиот се играат во опаѓачки редослед. Уште повеќе, некои нивоа мора да се играат слепо – тоа е, со картите свртени наопачки, така што никој не гледа што  играте. Дали сите играчи можат да влезат во вистинскиот ритам и да отфрлат сè во правилен редослед?

Опис

  • Правила на македонски јазик
  • Број на играчи: 2-4
  • Времетраење:  20 мин
  • Вoзраст: 8+
  • Издавач: Nürnberger-Spielkarten-Verlag

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.