Lavazza BLUE Classy Mini машина за еспресо

Современ и компактен дизајн

1250 W Моќ

220-240 V AC Напон

50-60 Hz Фреквенција

  • 2 избора на копче на допир за (Еспресо, Долго Еспресо, бесплатна доза)
  • Време за започнување на машината : 20 сек.
  • Капацитет на резервоарот за вода: 0,9 л
  • Резервоар за чаши прилагодлив на 2 висини
  • Работи само со капсули Lavazza Blue  – автоматско исфрлање на користени капсули

 

10,850 ден

Опис

 

 

 

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.