МИТРАФЕСТ ПРОМОЦИИ

СЛАВИМЕ ЕДНА ГОДИНА РАБОТА! 🙂

По повод роденденот, ви спремивме куп промоции и попусти во соработка со нашите партнери. Листата е тука, само продолжете да скролате надолу! 🙂

Додека си пазарите онлајн во нашата продавница, поминете и на нашиот виртуелен музички фестивал МИТРАФЕСТ, пуштете си микс по избор и уживајте во предобрата музичка селекција на 12 етаблирани македонски диџеи, диџејки, како и музички ентузијасти.

Ви посакуваме пријатен шопинг и уште попријатно слушање добри музики!
 

AURA

Подарок за секој нарачан производ од AURA.
КУПУВАЈ СЕГА

BOURJOIS

За купување на два производи од BOURJOIS, подарок несесер.
КУПУВАЈ СЕГА

MAX FACTOR

За купување на два производи од MAX FACTOR, подарок несесер.
КУПУВАЈ СЕГА

SATTWA

Крем со Ц витамин 55мл + подарок крем против брчки 15мл + подарок влажни марамчиња за отстранување на шминка.
КУПУВАЈ СЕГА

BECUTAN

Подарок брендирана BECUTAN бањарка за купени BECUTAN производи во вредност над 599 денари.
КУПУВАЈ СЕГА

JUMPING CLAY

Ваучер за час со инструктор во времетраење од 40 минути со физичко присуство или онлајн, со купени производи на Jumping Clay во вредност од 500 денари.
КУПУВАЈ СЕГА

СКАЗНУВАЛКА

За секоја купена „Ѕверче од бои“, гратис постер дизајниран од Ана.
КУПУВАЈ СЕГА

ЧУДНА ШУМА

За нарачка на книгите „Госпоѓица Сит“ и „На погрешната страна“, гратис „Младите стихови на стариот поет“. За нарачка на сите детски книги („Sвезда Мрак“, „Азбукварка“ и „Полиана“), гратис е-книга „Шах со Бах“.
КУПУВАЈ СЕГА

MEEDLEPOINT

За секоја купена платнена торба, гратис уште една. Плус, попуст на Marilyn маицата.
КУПУВАЈ СЕГА

GEMAK

Tanqueray Gin + подарок брендирана copa чаша
Johnnie Walker Red + подарок две Highball чаши
Johnnie Walker Black + подарок две Highball чаши
Ketel One + подарок 2 брендирани лончиња или 2 Bloody Mary чаши
КУПУВАЈ СЕГА

TUC TUC & FRIENDS

За секој купен производ, подарок хулахоп.
КУПУВАЈ СЕГА

MEDELA

10% попуст на Medela Swing електрична пумпа за измолзување млеко.
КУПУВАЈ СЕГА

FEDOR

За секој купен сапун, гратис уште еден.
КУПУВАЈ СЕГА

BELLINA

За секој купен производ од органската козметика, подарок Urtekram производ, во периодот од 05 до 08 октомври.
КУПУВАЈ СЕГА

НОШПАЛ МИТРА LIMITED EDITION

20% попуст на Tokyo и St. Barts фустаните.
КУПУВАЈ СЕГА

РОСИЦА МРШИЌ

10% на сите парчиња облека.
КУПУВАЈ СЕГА

ТЕПИСИ

За секој купен тепих подарок патека.
КУПУВАЈ СЕГА

ROYAL CANIN

За секој купен производ, подарок еден од овие три производи:

КУПУВАЈ СЕГА

АПАРАТИ ЗА НЕГА, УБАВИНА И ДОМАЌИНСТВО

За секој купен производ од апарати за нега и убавина и апарати за домаќинство гратис пешкир за плажа.
 

СПОРТ И ЗДРАВА ХРАНА

За секој купен производ од спорт и здрава храна, подарок пилатес видео со Нина Манова.
 

ПОДАРОЦИ ОД МИТРА ВО РОДЕНДЕНСКИОТ ПЕРИОД

МИТРА маици за првите 10 нарачки.
МИТРА торби за првите 10 нарачки.

СЛАВИМЕ ЕДНА ГОДИНА РАБОТА! 🙂

По повод роденденот, ви спремивме куп промоции и попусти во соработка со нашите партнери. Листата е тука, само продолжете да скролате надолу! 🙂

Додека си пазарите онлајн во нашата продавница, поминете и на нашиот виртуелен музички фестивал МИТРАФЕСТ, пуштете си микс по избор и уживајте во предобрата музичка селекција на 12 етаблирани македонски диџеи, диџејки, како и музички ентузијасти.

Ви посакуваме пријатен шопинг и уште попријатно слушање добри музики!
 

AURA

За секој нарачан производ од AURA, подарок мат течен кармин Ultimatte или сјај за усни Star Gloss.
КУПУВАЈ СЕГА

BOURJOIS

За купување на два производи од BOURJOIS, подарок несесер.
КУПУВАЈ СЕГА

MAX FACTOR

За купување на два производи од MAX FACTOR, подарок несесер.
КУПУВАЈ СЕГА

SATTWA

Крем со Ц витамин 55мл + подарок крем против брчки 15мл + подарок влажни марамчиња за отстранување на шминка.
КУПУВАЈ СЕГА

BECUTAN

Подарок брендирана BECUTAN бањарка за купени BECUTAN производи во вредност над 599 денари.
КУПУВАЈ СЕГА

JUMPING CLAY

Ваучер за час со инструктор во времетраење од 40 минути со физичко присуство или онлајн, со купени производи на Jumping Clay во вредност од 500 денари.
КУПУВАЈ СЕГА

СКАЗНУВАЛКА

За секоја купена „Ѕверче од бои“, гратис постер дизајниран од Ана.
КУПУВАЈ СЕГА

ЧУДНА ШУМА

За нарачка на книгите „Госпоѓица Сит“ и „На погрешната страна“, гратис „Младите стихови на стариот поет“. За нарачка на сите детски книги („Sвезда Мрак“, „Азбукварка“ и „Полиана“), гратис е-книга „Шах со Бах“.
КУПУВАЈ СЕГА

MEEDLEPOINT

За секоја купена платнена торба, гратис уште една. Плус, попуст на Marilyn маицата.
КУПУВАЈ СЕГА

GEMAK

Tanqueray Gin + подарок брендирана copa чаша
Johnnie Walker Red + подарок две Highball чаши
Johnnie Walker Black + подарок две Highball чаши
Kettle One + подарок 2 брендирани лончиња или 2 Bloody Mary чаши
КУПУВАЈ СЕГА

TUC TUC & FRIENDS

За секој купен производ, подарок хулахоп.
КУПУВАЈ СЕГА

MEDELA

10% попуст на Medela Swing електрична пумпа за измолзување млеко.
КУПУВАЈ СЕГА

FEDOR

За секој купен сапун, гратис уште еден.
КУПУВАЈ СЕГА

BELLINA

За секој купен производ од органската козметика, подарок Urtekram производ, во периодот од 05 до 08 октомври.
КУПУВАЈ СЕГА

НОШПАЛ МИТРА LIMITED EDITION

20% попуст на Tokyo и St. Barts фустаните.
КУПУВАЈ СЕГА

РОСИЦА МРШИЌ

10% на сите парчиња облека.
КУПУВАЈ СЕГА

ТЕПИСИ

За секој купен тепих подарок патека.
КУПУВАЈ СЕГА

ROYAL CANIN

За секој купен производ, подарок еден од овие три производи:

КУПУВАЈ СЕГА

АПАРАТИ ЗА НЕГА, УБАВИНА И ДОМАЌИНСТВО

За секој купен производ од апарати за нега и убавина и апарати за домаќинство гратис пешкир за плажа.
 

СПОРТ И ЗДРАВА ХРАНА

За секој купен производ од спорт и здрава храна, подарок пилатес видео со Нина Манова.
 

ПОДАРОЦИ ОД МИТРА ВО РОДЕНДЕНСКИОТ ПЕРИОД

МИТРА маици за првите 10 нарачки.
МИТРА торби за првите 10 нарачки.