Clementoni Mechanics Labaratory Build Luna Park

  • Забавен научен сет од областа на механиката со кој ќе креирате забавен парк задвижуван од вистински мотор.
  • Со помош на 200 компоненти и силен електро-мотор можете да креирате 20 различни модели меѓу кои и вистинско панорамско тркало, карусел и други луди атракции.
  • Превземете апликација за IOS или андроид која ќе ви помогне во процесот на креирањето на моделите.
  • Во прилог е и богато илустрирано упатство кое децата ги води чекор по чекор во создавaњето на механичките креации.
  • Произведено во Италија и одобрено од Science Museum.
  • Димензии – 45,10 х 31,10 х 07 цм.

8+год

1,890 ден

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.