Clementoni Mechanics Labaratory “Lamborgini Huracan Electric”” (8+год.)

  • Научен сет кој им овозможува на децата од 8 да го состават моделот на Lamborgini HURACAN со електричен мотор.
  • Сетот содржи 270 компоненти со помош на кои ќе го сотавите возилото и ќе навлезете во тајните на механиката.
  • Возилото поседува механички менувач со тркала кои може да се управуваат и електричен мотор кој го задвижува.
  • Можете да користите и 3Д апликација за смарт уред како водич за полесно составување на моделите.
  • Преку составување на различните компоненти детето ги развива и тестира сопствените идеи, и донесува заклучоци дали истите може да се унапредат.
  • Придонесува за развој на креативноста и имагинацијата, и представува процес кој бара концентрација и прецизност од самиот почеток па се до крај.

3,690 ден

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.