CLEMENTONI Интерактивно Коњче за јавање

  • Прекрасно коњче за јавање со интерактивни електронски функции
  • Поседува сензор за движење и стапува во интеракција со детето со разни звуци, зборови и мелодии
  • Со удар по главата се палат ламбичките и коњчето стапува во интеракција со детето
  • Копчињата на гривата го учат детето букви, имиња на животни и звуци кои тие ги испуштаат, додека цилиндарот кој се врти ги учи на првите прости броеви.
  • Со бројни мелодии со смирувачки и забавен карактер.
  • Развива говорни и моторички способности и има позитивно влијание на емоционалниот развој

3,990 ден

Опис

  • Произведено во Италија
  • Димензии – 19*59*44цм
  • Јазици – Англиски и Шпански

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.