Jumping Clay Противпожарна станица

320 x 70 x 240 мм

1,766 ден

Само 1 останати во залиха

Опис

Детската љубов кон храбрите пожарникари и нивните противпожарни помагала е неизмерна. Направете го сами Вашиот пожарникар кој успешно ќе го совладува секој пожар.

Што се наоѓа во кутијата:

  • Рефил кесичка од 50г во црвена боја
  • 5 рефил кесички од 18г во различни бои (бела, жолта, црвена, црна)
  • 6 рефил кесички од 10г во различни бои (бела, жолта, сина, црна)
  • 3 рефил кесички од 5г во различни бои (жолта, портокалова, кафеава)
  • 1 пластичен сад за чување глина
  • Дополнителен материјал
  • Алат за изработка на фигури
  • Упатства за изработка н фигурите
  • Тематски обоена кутија од внатрешната страна

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.