KRUPS АПАРАТ ЗА ЕСПРЕСО

  • ЕСПРЕСО АПАРАТ
  • МОЌНОСТ 1460 W
  • ПОГОДЕН ЗА ПРИГОТВУВАЊЕ НА ЛАДНИ И ТОПЛИ ПИЈАЛАЦИ
  • РЕЗЕРВОАР ЗА ВОДА 1Л
  • ПРИТИСОК 15 БАРИ
  • АВТОМАТСКО ИСКЛУЧУВАЊЕ ПО 5 МИНУТИ НЕАКТИВНОСТ
  • ЕЛЕКТРОНСКИ СИСТЕМ ЗА РЕГУЛИРАЊЕ НА ТЕМПЕРАТУРАТА
  • ТЕРМООБЛОК КОМПАКТЕН СИСТЕМ
  • БОЈА ЦРНА

10,499 ден

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.