NUK Thermo Express Греач за шишенца

Загрева шишенца и стакленки со храна до оптимална температура за хранење на бебиња и деца. Доколку бебето се храни со шишенце, греачот за шишенца ќе стане неизоставен дел од вашето секојдневие. Едноставно проверувањето на температурата на храната со помош на термометар секои 15-тина минути е исцрпувачки.

Сега со помош на Thermo Express греачот загрејте ја брзо храната на саканата температура.

  • Рамномерно загревање на беби шишенца и стакленки со помош на вода за само 90 секунди*.
  • Едноставно пратење на процесот на загревање преку светлосен индикатор.
  • Автоматско само-исклучување по завршување на процесот на загревање.
  • Максимална безбедност преку активирање на системот против прегревање.
  • Со практична корпа за вадење на загреаните стакленки и шишенца.
  • Соодветен за сите комерцијални шишенца и стакленки.
  • Едноставно ракување и одржувањE.
  • Мал и компактен.

3,190 ден

Опис

Наполнете го греачот со количество на вода соодветно на шишенцето или стакленката кои ги користите (упатство). Поставете го шишенцето/стакленката во греачот, со помош на корпата приложена со греачот.

Притиснете го копчето, и за период од 90 секунди, со помош на пареа, храната ќе се загрее на соодветна препорачана температура за хранење. Пратете го процесот на загревање преку светлосниот индикатор. Во моментот кога водата во греачот ќе испари, греачот се само-исклучува.

*важи за 120мл течност на собна температура,  загревана во шишенце од 240мл.

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.