НА ПОПУСТ 33%

XIAOMI Mi Smart LED Desk Lamp Pro EU Ламба за работна маса

Mi Desk Lamp Pro

  • Поддржува гласовни команди
  • Управување со апликации
  • Поголема осветленост
  • Флексибилно прилагодување на аголот
  • Без треперење, против сино светло
  • Сири контрола

Режим на фокусирање
Индекс на рендерирање на бои 90RA, Нестепено прилагодување на температурата на бојата и осветленоста на 2500K-4800K. Корисниците можат да ги приспособат периодите за фокусирање или одмор со префрлување на различни режими на светлина. Режимот на фокусирање ја прифаќа техниката помодоро која им помага на корисниците да станат попродуктивни и ги штити очите.

Режим за читање
Mi Desk Lamp Pro интелигентно ја прилагодува температурата на бојата на неутрална нијанса (4000K) и 100% осветленост. Така, дури и по долго читање, не чувствувате замор на очите.

 

 

4,990 ден

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.