НА ПОПУСТ 14%

ZHIYUN SMOOTH-Q3 Combo

Под влијание на фасцинантната уметност и напредната интелигентна интеракција, Smooth Q3 најавува враќање на класиката и нуди поинтелигентно искуство во снимањето.

Со Smooth Q3, смартфонот е сè што ви треба за да создадете прекрасно уметничко дело со ефекти.

5,999 ден

Опис

ZHIYUN SMOOTH-Q3 Combo Gimbal
 Stabilizer: Following Deviation in Motion State Max: ±0.3°; Standard: ±0.1°; Min: ±0.05°
 Following Deviation in Static State Max: ±0.04°; Min: ±0.01°
 Tilt Mechanical Range Max: 80°; Min: -260°
 Roll Mechanical Range Max: 170°; Min: -170°
 Pan axis movement angle range Max: 150°; Min: -150°
 Valid Payload Max: 280g; Min: 150g
 Charging Time: ~3h
 Battery Runtime Max: 15h
 Weight: 340g

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.