MEDELA CONTACT NIPPLE SHIELDS Контактни штитови за брадавки

Имате проблем со зарамнети, вовлечени, болни или испукани брадавици?

Силиконските брадавици на Медела ќе Ви овозможат да го доите вашето бебе и покрај овие проблеми. Специјално дизајниран облик за контакт на бебето со природниот мирис на кожата на мајката.

Достапни  во пар во заштитна кутија, две rолемини.Medela’s Contact™ nipple shields make breastfeeding possible when latching on is difficult or painful by protecting sore nipples and helping your baby attach more easily.

925 ден

Исчисти

Опис

Contact Nipple Shields – силиконски брадавки S/M

 

Имате проблем со зарамнети, вовлечени, болни или испукани брадавици?

Силиконските брадавици на Медела ќе Ви овозможат да го доите вашето бебе и покрај овие проблеми. Специјално дизајниран облик за контакт на бебето со природниот мирис на кожата на мајката.

Достапни  во пар во заштитна кутија, две rолемини.Medela’s Contact™ nipple shields make breastfeeding possible when latching on is difficult or painful by protecting sore nipples and helping your baby attach more easily.

At a glance

  • Enable breastfeeding when latching on is difficult or painful or if you have flat or inverted nipples
  • Protect sensitive, dry or cracked nipples during breastfeeding
  • Made from transparent, ultra-thin, soft silicone that’s comfortable on sensitive skin
  • Safe and taste-free for your baby
  • Shape maximises skin contact between you and your baby
  • BPA free

Дополнителни информации

Величина

,

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.